Stylingtjänster

Står du inför en kommande bostadsförsäljning och vill optimera chanserna till en bra affär. Då tycker jag styling är en självklarhet. Att styla sin bostad handlar om att göra den så attraktiv som möjligt för så många som möjligt. Man vill framhäva bostadens potential och få köparen att se möjligheter. För mig handlar inte styling om att ersätta varenda pryl i hemmet, utan att ta tillvara på det som finns och kombinera det på bästa sätt. Mycket handlar om att rensa för att skapa en luftigare känsla. Det kan också vara att möblera om för att förenkla flödet på en kommande visning. Eller skapa balans mellan rummen så att bostaden känns mer enhetlig i färg och form. Det finns mängder med tips och trix som jag gärna delar med mig av oavsett om du vill göra det mesta själv eller överlåter jobbet åt mig.

Tjänster inom styling

 

 

Muntlig konsultation

Ett konsultationsmöte inför försäljning med muntliga åtgärdsförslag, ca:1-2 h.

Pris: 1 800:- inkl moms.

 

 

Skriftlig Konsultation

Ett konsultationsmöte inför försäljning med muntliga och skriftliga åtgärdsförslag, ca:1-2 h.

Pris: 2 300:- inkl moms.

 

 

Fotostyling

Ett första konsultationsmöte i hemmet där vi går igenom bostaden, jag mailar sedan över en lista med vad som bör tas bort och/eller kompletteras med, tex någon ny accessoar, möbel eller mer belysning. Jag lägger sedan 3-4 timmar på fotodagen för att styla med de befintliga möblerna och accessoarer samt köper med snittblommor och färskvaror inför fotograferingen.

Pris: 5 500:- inkl moms för hela bostaden (upp till 120 kvm, därefter pris enl offert).

 

 

Homestyling ”Gör det själv”

Jag gör ett hembesök hos dig, där vi tillsammans går igenom bostaden. Efter besöket mailar jag över en åtgärdslista med tips och råd på vad du själv kan förändra i ditt hem inför försäljningen. Även förslag på inköp av möbler, accessoarer och blommor som följer stilen i hemmet och som kommer att lyfta bostadens potential.

Pris: 4 500:- inkl moms för hela bostaden (upp till 120 kvm, därefter pris enl offert).

 

 

Stylingjobb inför produktfotografering: Pris enl Offert

 

 

 

Camilla Kärnestedt 2017