Inredningstjänster

Behöver du hjälp att skapa en hemtrevlig känsla, hitta den röda tråden eller bara få lite härlig inspiration. Jag kommer hem till dig och lyssnar på dina önskemål. Jag utgår sedan från din personliga stil och dina förutsättningar för att hitta en lösning som passar dig och ditt hem. Du kan få hjälp med allt från färgsättning, ljussättning, möblering, val av möbler och accessoarer. Du väljer sedan själv i vilken omfattning du behöver hjälp, från konsultation till färdigt koncept. Jag utför även inredningsprojekt av offentliga miljöer, typ kontor, väntrum m.m.

Tjänster inom Inredning

 

 

Nätbaserad inredningshjälp

Tips på färgval, möblering och eventuella inköp av möbler och accessoarer som ger det önskade rummet en bra känslan. Maila bilder och ditt behov så återkopplar jag via mail med moodboard, produktlista, färgschema och en förklarande text.

Pris: Beroende på omfattning, från 1 500:- inkl moms / rum och förslag.

 

 

Inredningskonsultation

Ett rent inspirationsmöte på ca: 2-3 timmar med rådgivning på plats i hemmet. Vi diskuterar tillsammans fram lösningar och bollar idéer. Passar dig som behöver lite extra hjälp eller kanske kört fast med alla val som skall göras. Jag agerar bollplank och hjälper till med val av färger, möblering, ljussättning, tankar kring möbler, accessoarer och materialval m.m.

Pris: 2 500:- inkl moms.

 

 

Inredningshjälp

Vi träffas och går igenom dina önskemål och behov, detta sker helt kostnadsfritt. Efter det skickar jag över en offert beroende på omfattning. Sedan jobbar jag fram förslag på inredning efter dina önskemål. Allt presenteras med ett moodboard där stilen, färger och känslan framkommer. Även en planskiss med möblering och ljussättning ingår samt en produktlista med förslag på möbler och accessoarer. Tidsåtgång och kostnad för framtagning av förslag är helt beroende på dina behov och önskemål.

Pris: 850:-/tim inkl moms.

 

 

Inredning av offentlig miljö

Pris enl offert.

 

 

Milersättning tillkommer med 38:-/ milen utanför Kungsbacka.

Camilla Kärnestedt 2017